www.nasemimi.cz - tisk detailu - Krásná košilka LADY BIRD, vel. 9-18 měsíců - Dětská trika, košile, mikiny, svetry, pulovry

Krásná košilka LADY BIRD, vel. 9-18 měsíců

Krásná košilka LADY BIRD, vel. 9-18 měsíců

Cena: 52.00
+ 0.00 poštovné (konečná cena závisí na množství a pravidlech prodejce)
Supr stav, slabší bavlna vhodná na léto, bezchybný obrázek vpředu, boční rozparky, supr zpracování, uvedená vel. 9-12 měsíců, ale je spíš i větší, měřte, d. 34, š. 32cm
Velikost:

12 - 18 měsíců

Sekce:

Dětská trika, košile, mikiny, svetry, pulovry

Značka:

LADY BIRD

Autor: Rákosníček (ID: 2607)
08.11.2015
OBCHODNÍ PODMÍNKY:
Dobrý den maminky!

Děkuji za Váš zájem o nabízené zboží, ráda bych Vás seznámila se svými podmínkami prodeje.

Nabízím, až na výjimku, použité oblečení nošené jedním dítětem, které je vyprané, jeho popis odpovídá aktuálnímu stavu, snažím se upozornit na různé nedostatky, píši nejen udanou velikost, ale tam, kde je to zapotřebí i jednotlivé rozměry.

Ráda odpovím na jakýkoliv doplňkový dotaz. Rezervace zboží je závislá na naší domluvě, ale činí standardně 7 dní.

Upřednostňuji platby převodem na bankovní účet, což lze i poukázkou typu A, popř. poštovní poukázkou na jméno typu C. Na dobírku zasílám pouze ve výjimečných případech stálým odběratelům. Na Slovensko zatím nezasílám. Cena poštovného se odvíjí od tarifů České pošty. U zakázek do 100,- Kč je zvýšena ještě o 10,-Kč za balné a bankovní poplatek.

Zboží zasílám 1x týdně, ale až po připsání platby na bankovní účet, který kontroluji 2x týdně nebo po doručení peněz na jméno. Variabilní symbol Vám zašlu po rezervaci, nezapomeňte uvádět, platby se bez něho špatně dohledávají! Po obdržení zásilky mi prosím napište, abych věděla, že vše proběhlo v pořádku.

Děkuji za objednávky a přeji příjemný den.

klikněte pro detail -
klikněte pro detail -
klikněte pro detail -
klikněte pro detail -