www.nasemimi.cz - tisk detailu - Luxusní jako nová bundo/mikina GEORGE, vel. 6-7 let - Dětské bundičky, kombinézy, kabáty, vesty, saka

Luxusní jako nová bundo/mikina GEORGE, vel. 6-7 let

Luxusní jako nová bundo/mikina GEORGE, vel. 6-7 let

Cena: 92.00
+ 0.00 poštovné (konečná cena závisí na množství a pravidlech prodejce)
Pozdě zakoupená, pouze 1x praná, kratší, velmi příjemná tepláková bundice na kovové druky, kolekce DISNEY, suprový potisk MINNIE se zdobnými kamínky vpředu, flitříkový nápis na 1 z rukávů, boční kapsy, vyšší náplet dole a na rukávech, velmi frajerská jak ke gatím, tak i k sukni a v létě ke kraťasům, barva tmavší růžová, neje o červenou. D. 37, š. v průraku 38, v nápletu v klidu 32,5cm, rukáv od průramku 32,5, od krku 52cm, na ramenou mírně přibraný
Velikost:

122

Sekce:

Dětské bundičky, kombinézy, kabáty, vesty, saka

Značka:

GEORGE

Autor: alca (ID: 1115)
26.03.2021
OBCHODNÍ PODMÍNKY:
Dobrý den maminky!

Děkuji za Váš zájem o nabízené zboží, ráda bych Vás seznámila se svými podmínkami prodeje.

Nabízím, až na výjimku, použité oblečení, jeho popis odpovídá aktuálnímu stavu, snažím se upozornit na různé nedostatky, píši nejen udanou velikost, ale i skutečné jednotlivé rozměry. Samozřejmě odpovím na jakýkoliv doplňkový dotaz. Rezervace zboží je závislá na naší domluvě, ale činí standardně 7 dní.

Přijímám pouze platby převodem na bankovní účet, což lze provést i poukázkou typu A. Na dobírku zasílám pouze ve výjimečných případech stálým odběratelům. Na Slovensko zatím nezasílám. Cena poštovného se odvíjí od tarifů České pošty. U zakázek do 100,- Kč je zvýšeno ještě o max.10,-Kč za balné a bankovní poplatek. Nyní činí min. poštovné + balné 40Kč.

Zboží zasílám 1x týdně, ale až po připsání platby na bankovní účet, který kontroluji 2x týdně nebo po doručení peněz na jméno. Variabilní symbol Vám zašlu po rezervaci, nezapomeňte uvádět, platby se bez něho špatně dohledávají! Po obdržení zásilky mi prosím napište, abych věděla, že vše proběhlo v pořádku.

Děkuji za objednávky a přeji příjemný den.

klikněte pro detail -
klikněte pro detail -
klikněte pro detail -